Ana içeriğe atla

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin ARSLAN konuğumuz oldu. "Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımının Temel İlkeleri" adlı sunumuyla katılımcılara değerli bilgiler aktardı. Etkinlikte, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi (DAMER) Müdürü Doç. Dr. Osman KIRTEL,  Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ferhat AYDIN ve İnşaat mühendisliği bölümü akademisyenleri ile Sakarya Üniversitesi akademisyenleri de yer aldı. Etkinlik, inşaat mühendisliği öğrencileri, akademisyenler ve sektör profesyonellerini bir araya getirerek bilgi paylaşımını teşvik etti. Katılımcılar, etkinlik sonrasında sorularını sorma ve görüş alışverişinde bulunma fırsatı yakalayarak deprem mühendisliği konusunda daha bilinçli bir bakış açısı kazandılar. Prof. Dr. Mehmet Emin Arslan'a etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edilerek etkinlik sonlandı.

Resimler